Retreat în natură | Peștera 17-21 iunie 2021

Vara acesta vă invit la un moment de pauză, de joi până luni, în care vom avea ocazia să ne reapropiem de noi înșine pentru a ne regăsi liniștea și bucuria în mijlocul provocărilor vieții moderne.

Împreună cu o echipă de traineri deosebiți vă aștept la acest eveniment care are la bază practici și concepte de Evidence-based Mindfulness și Solution Focus Coaching.

Împreună cu Daniela Pavlovici și cu  Petra Müller-Demary vom studia tehnici de conectare cu sine (evidence-based mindfulness și coaching), cu ceilalți (comunicare conștientă și  constelații sistemice) și cu natura (plimbări conștiente în Piatra Craiului). Vom alterna exerciții de introspecție (în liniște, uneori cu ajutorul anumitor întrebări sau susținerea grupului) și exerciții de conectare cu ce este în jur.

Vom practica într-o sală din satul Peștera. Cazarea și mesele nu sunt incluse în costul participării, se aleg individual. Vă recomandăm să vă înscrieți și să rezervați cazare cât de repede posibil, pensiunile din Peștera fiind foarte solicitate în acea perioadă.

Cost early bird (până la 7 iunie): 1370 lei

Cost întreg: 1522 leiProgram

Joi 17

Vineri 18 iunie, Sâmbătă 19 iunie, Duminică 20 iunie

Luni 21 iunie

17:00 – 18:00 Cerc de ‘bun venit’

18:00-19:00 Practica de seară

10:00-12:30 Practica de dimineață

14:30 – 19:00 Activități

10:00 – 11:00 Practică

11:00-12:00 Cerc de încheiere


Cui ne adresăm?

Oricine este motivat să lucreze într-un mod profund cu sine este bine-venit alături de noi.

Evenimentul este pentru cei care doresc să dedice aceste zile pentru o practică în natură care să ne susțină în depășirea situațiilor dificile și să ne ajute  să ne trăim viața mai deplin și cu mai multă bucurie.


Ce ne dorim să obțineți alături de noi?

  • Experiența prezenței cu sine, cu ceilalți, cu natura
  • Motivația de a trăi viața practicând constant practicile specifice, fără teamă de necunoscut, conștient și cu mai multă bucurie și încredere
  • Prietenii noi cu oameni dornici de auto-cunoaștere

Despre traineri

Valérie Cioloș-Villemin

Valérie  este coach și trainer autorizat al programului de Reducere Stresului prin Mindfulness (MBSR®), fiind certificată de către Center for Mindfulness de la University of Massachusetts Medical School, instituția unde a fost fondată această metodă recunoscută în toată lumea şi folosită cu succes în medicină, educație sau în mediul de business.

Cu o triplă formare universitară în științele naturii, dezvoltare socio-economică și științe economice, și cu un doctorat în economie despre restructurarea economiilor în tranziție, Valérie a lucrat întâi ca cercetător și, mai apoi, ca practician în evoluția sistemelor şi adaptarea actorilor economici la un mediu de afaceri în schimbare.

În tot acest timp, nu a fost preocupată doar de procesul schimbării la nivel de societate, ci și de schimbarea și reziliența la nivel de individ. După 15 ani de practică personală, a hotărât să se dedice în totalitate acestei pasiuni și s-a format ca trainer autorizat al programului de Reducere a Stresului prin Mindfulness (MBSR®) în cadrul cursurilor organizate de University of Massachusetts Medical School. Certificarea la această instituție presupune  o actualizare anuală a competențelor de trainer prin participare la cursuri autorizate.  

Valérie folosește în mod curent tehnicile pe care le predă și în viața personală, atât din considerente de igienă mentală, cât și din datoria pe care o are ca trainer față de participanții la atelierele ei.


Daniela Pavlovici

Daniela este coach (Associate Certified Coach – International Coach Federation), facilitatortrainer și consultant. În prezent lucrează cu persoane fizice, cu antreprenori și cu manageri din companii multinaționale în proiecte de managementul echipelor, branding (personal și organizațional), dezvoltare și transformare organizațională. 

S-a format în solution focused coaching și folosește această abordare în tot ceea ce face. Ca facilitator, lucrează cu o varietate de metode interactive în special cele din u.lab și Art of Hosting, cum ar fi Coaching Circles, World Cafe, Pro-Action Cafe, Knowledge Cafe. De asemenea, a facilitat sesiuni în formatul Design Thinking. Ca trainer este implicată în special în programe de dezvoltarea abilitățior de coaching și formare de formatori. A participat la Programul de Reducere a Stresului prin Mindfulness (MBSR) în primăvara anului 2018 și de-atunci practică tehnicile mindfulness constant și le include în modul în care lucrează.

Înainte de a-și fonda propria companie în 2017, a lucrat peste 18 ani în comunicare, marketing, consultanță și training, în companii multinaționale, organizații internaționale și non-guvernamentale din România și din străinătate, printre care PwC (unde a lucrat peste 8 ani iar în ultimii 3 dintre aceștia a condus echipa de Marketing, Comunicare și Business Devlopment pentru România și Europa de Sud-Est), Programul Națiunilor Unite pentru Dezvoltare și Crucea Roșie. În aceste contexte a livrat training în domeniul dezvoltarii de abilități manageriale și marketing de servicii profesionale.

Pe plan personal, Daniela crede cu tărie în importanța libertății și a valorificării tuturor oportunităților pe care ni le oferă viața. Aceste convingeri o ghidează în crea spațiu pentru clienți pentru a se concentra pe ceea ce vor cu adevărat de la viețile lor, pentru a trăi plenar, cu prezență și compasiune față de sine și ceilalți.


  Petra Müller-Demary

Felul în care ne construim realitatea și modul în care poate puterea minții să inițieze o schimbare în direcția dorită este un domeniu de învățare continuă pentru Petra și îi oferă bazele muncii sale. Practica ei de coaching se bazează pe o încredere profundă în resursele și potențialul (nedescoperit) al minții noastre. O abordare foarte practică și modul sistematic de a pune întrebări le oferă clienților sprijinul necesar pentru a gândi “out of the box” și a descoperi soluții noi și surprinzătoare. Clienții apreciază felul în care Petra îi ajută să găsească claritatea și să dobândească încrederea pentru a face pașii potriviți în situații confuze.

Petra a studiat Științe Sociale și are un doctorat în Resurse umane. S-a format începând cu 2002 în Constelații Structurale Sistemice, instruită fiind de Prof. Matthias Varga von Kibed și Dipl. Psych. Insa Sparrer. Printre mentorii și trainerii care i-au influențat munca se număra Steve de Shazer, Insoo Kim Berg și Peter Szabo, Stephen Gilligan.

S-a născut în Köln, Germania și locuiește în România din anul 1995. Lucrează de mai mult de 20 ani în domeniul Resurselor Umane, Management și Dezvoltare Personală. Lucrează în calitate de consultant și coach pentru mai multe companii multinaționale. Fiind recunoscută ca un expert în coaching și dezvoltare organizațională, este invitată ca vorbitor la diverse conferințe naționale și internaționale. Petra este fondatorul Solutionsurfers România, o scoală acreditată de coaching cu sediul central în Elveția.


Cum vă puteți înscrie?

Numărul de locuri este limitat la 15.

Locul este rezervat după efectuarea plății.

Pentru informații suplimentare puteți folosi formularul de contact din site sau puteți suna la: +40722 613 210 (Ioana Rafiroiu).


Formular de înregistrare

Vreau să mă înscriu la Retreat din Peștera 17-21 iunie

%d blogeri au apreciat: