Retreats în natură | Peștera, Valea Verde și Delta Dunării

Mindful weekends în natură

Vara acesta vă invit la o serie de retreat-uri de joi până luni, în care vom avea ocazia să ne reapropiem de noi înșine pentru a ne regăsi liniștea și bucuria în mijlocul provocărilor vieții moderne.

Împreună cu o echipă de traineri deosebiți vă aștept la aceste evenimente care au la bază practici și concepte de Mindfulness și coaching.

RETREAT#1

Peștera, 17–21 iunie, „Împreună. Cu noi, cu ceilalți, cu natura” 

Împreună cu Daniela Pavlovici și cu  Petra Muller-Demary vom studia tehnici de conectare cu sine (mindfulness, constelații sistemice) și cu ceilalați (comunicare conștientă și coaching). Vom alterna exerciții de introspecție (în liniște, uneori cu ajutorul anumitor întrebări sau susținerea grupului) și exerciții de conectare cu ce este în jur.

Vom practica într-o sală din satul Peștera. Cazarea și mesele nu sunt incluse în costul participării,  se aleg individual.

Cost: 1370 lei

RETREAT#2

Valea Verde, 24-28 iunie , „Connect with nature”

Un retreat de Relaxare cu momente de practică dimineața și seara, și timp liber după-amiază pentru activități în natură (cai, plimbări, etc.). Ideal pentru o pauză și cu familia.

Împreună cu  Daniela Pavlovici  vom explora momentele trăite conștient, cu atenția focalizată la noi și la tot ce ne înconjoară.

Cazarea într-un complex de maxim confort, detalii găsiți aici 

Cost: 800 euro (costul include cazarea și mesele)

RETREAT#3

la Valea Verde, 8 iulie-12 iulie,  „Mindfulness Div’in” 

Un retreat 100% de mindfulness împreună cu Daniela Pavlovici și Simona Chesăraicu.
În program: practică formală și informală, în bucuria momentului prezent.

Cazarea într-un complex de maxim confort, detaliile aici 

Cost: 800 euro (costul include cazarea și mesele)


Cui ne adresăm?

Oricine este motivat să aprofundeze tehnicile mindfulness și să lucreze într-un mod profund cu sine este bine-venit alături de noi.

Evenimentul este pentru cei care doresc să dedice cinci zile pentru o practică în natură care să ne susțină în depășirea situațiilor dificile și să ne ajue  să ne trăim viața mai deplin și cu mai multă bucurie.

Ce ne dorim să obțineți alături de noi?

  • Experiența prezenței cu sine, cu ceilalți, cu natura
  • Motivația de a trăi viața practicând constant practicile mindfulness, fără teamă de necunoscut, conștient și cu mai multă bucurie și încredere
  • Prietenii noi cu oameni dornici de auto-cunoaștere prin mindfulness

Cum vă puteți înscrie?

Numărul de locuri este limitat la …………..

Înscrierea se face prin completarea formularului de înregistrare și achitarea a 50% din preț până la data….. iar restul de 50% până la data……..

Pentru informații suplimentare puteți folosi formularul de contact din site sau puteți suna la: +40722 613 210 (Ioana Rafiroiu).


Formular de înregistrare

 

%d blogeri au apreciat: