Trainers asociați

 

Daniela Pavlovici

Daniela este coach (Associate Certified Coach-International Coach Federation), facilitator, trainer și consultant. A absolvit programul de formare în solution focused coaching al SolutionSurfers România în 2015, iar de la începutul anului 2017 a hotărât să se dedice cu preponderență acestui domeniu. Anterior a lucrat peste 18 ani în comunicare, marketing, consultanță și training, în companii multinaționale, organizații internaționale și non-guvernamentale din România și din străinătate, printre care PwC (unde a condus peste 3 ani echipa de Marketing, Comunicare și Business Devlopment pentru România și Europa de Sud-Est), Programul Națiunilor Unite pentru Dezvoltare și Crucia Roșie. În prezent lucrează cu persoane fizice, cu antreprenori și cu manageri din companii multinaționale în procese de coaching sau ca faciltator și consultant în proiecte de strategie de management a echipelor, branding, dezvoltare și transformare organizațională. De asemenea, este trainer in programe de formare de formatori și dezvoltarea abilitățior de coaching. A participat la Programul de Reducere a Stresului prin Mindfulness (MBSR) în primăvara anului 2018 și de-atunci practică tehnicile mindfulness constant. 

Daniela crede cu tărie în importanța libertății și a valorificării tuturor oportunităților pe care ni le oferă viața, cu prezență și compasiune. Aceste valori o ghidează în a-și sprijini clienții în propriile călătorii către soluții și către o viață plină, de care se pot bucura cu adevărat.

Anca Coman

DSC_0185-copya-2-760x500

Anca a absolvit Facultăţile de Psihologie şi a acumulat 20 ani de experienţă profesională în diferite medii organizaţionale: cercetare ştiinţifică, asigurarea calităţii, dezvoltare programe IT, vânzări, marketing. În prezent lucrează în domeniul Resurselor Umane, într-o importantă companie naţională.

Are o formare de cinci ani în Analiză Tranzacţională (domeniul organizaţional), este formator autorizat ANC şi trainer certificat internaţional în Process Communication Model. Din 2015, este trainer și organizează evenimente Mindfulness, cel mai cunoscut program fiind cel de la Fundație Calea Victoriei din București.

 

 

 

%d blogeri au apreciat asta: