Trainers asociați

 

Daniela Pavlovici

Daniela este și coach, facilitator și consultant. A absolvit programul de formare în solution focused coaching al SolutionSurfers România (International Coach Federation Approved Coach Training Program) în 2015, iar de la începutul anului 2017 a hotărât să se dedice cu preponderență activității de coach. Anterior a lucrat peste 18 ani în comunicare, marketing, consultanță și training, în companii multinaționale, organizații internaționale și non-guvernamentale din România și din străinătate. În prezent lucrează cu persoane fizice, cu antreprenori și cu manageri din companii multinaționale în procese de coaching sau ca facilitator și consultant în proiecte de strategie de management a echipelor, branding și dezvoltare.

Daniela crede cu tărie în importanța libertății și a valorificării tuturor oportunităților pe care ni le oferă viața. Aceste valori o ghidează în a-și sprijini clienții în propriile călătorii către soluții și către o viață plină, de care se pot bucura cu adevărat. Este ea însăși într-o călătorie experiențială de auto-descoperire de mai mulți ani și și-a propus să-i însoțească și pe alți căutători pe drumurile lor. 

Anca Coman

DSC_0185-copya-2-760x500

Anca a absolvit Facultăţile de Psihologie şi a acumulat 20 ani de experienţă profesională în diferite medii organizaţionale: cercetare ştiinţifică, asigurarea calităţii, dezvoltare programe IT, vânzări, marketing. În prezent lucrează în domeniul Resurselor Umane, într-o importantă companie naţională.

Are o formare de cinci ani în Analiză Tranzacţională (domeniul organizaţional), este formator autorizat ANC şi trainer certificat internaţional în Process Communication Model. Din 2015, este trainer și organizează evenimente Mindfulness, cel mai cunoscut program fiind cel de la Fundație Calea Victoriei din București.

 

 

 

%d blogeri au apreciat asta: