Despre Trainer

Valérie Cioloș-Villemin este coach și trainer autorizat al programului de Reducerea Stresului prin Mindfulness (MBSR®), fiind certificată de către Center for Mindfulness de la University of Massachusetts Medical School, instituția unde a fost fondată această metodă recunoscută în toată lumea şi folosită cu succes în medicină, educație sau în mediul de business.

SPF_5685

Cu o triplă formare universitară în științele vieții, dezvoltare socio-economică și științe economice, și cu un doctorat despre restructurarea economiilor în tranziție, Valérie a lucrat întâi ca cercetător și, mai apoi, ca practician în evoluția sistemelor şi adaptarea actorilor economici la un mediu de afaceri în schimbare. Timp de 4 ani, și-a adus contribuția la procesul de reformă din Republica Moldova, unde a coordonat biroul Agenției Universitare a Francofoniei (AUF).

În tot acest timp, nu a fost preocupată doar de procesul schimbării la nivel de societate, ci și de schimbarea și reziliența la nivel de individ. După 20 ani de practică personală, a hotărât să se dedice în totalitate acestei pasiuni și s-a format ca trainer autorizat al programului de Reducere a Stresului prin Mindfulness (MBSR®) în cadrul cursurilor organizate de University of Massachusetts Medical School. Își completează acum certificarea pe lângă Brown University, care a preluat atribuțiile de la UMass.

În paralel, Valérie compune, cântă și susține concerte, o pasiune din copilărie reactivată și trăită astăzi ca o experiență de creativitate și auto-depășire.

Mindfulness_la_Adevarul_Live
Pot să vizionez Interviul apăsând AICI
%d blogeri au apreciat: