Despre Trainer

Valérie Cioloș-Villemin este coach și trainer recunoscut al programului de Reducere Stresului prin Mindfulness (MBSR®), fiind autorizată de către University of Massachusetts Medical School (UMass), instituția unde a fost fondată această metodă recunoscută în toată lumea şi folosită cu succes în medicină, educație sau în mediul de business. A obținut și certificarea (nivelul cel mai înalt în aceasta formare) de la Brown University în 2022, după un amplu proces de supervizare și evaluare, recunoscând altfel calitatea, integritatea și profunzimea stilului ei de predare, aliniat cu ultimele cercetări științifice.

SPF_5685

Cu o triplă formare universitară în științele vieții, dezvoltare socio-economică și științe economice, și cu un doctorat despre restructurarea economiilor în tranziție, Valérie a lucrat întâi ca cercetător și, mai apoi, ca practician în evoluția sistemelor şi adaptarea actorilor economici la un mediu de afaceri în schimbare. Timp de 4 ani, și-a adus contribuția la procesul de reformă din Republica Moldova, unde a coordonat biroul Agenției Universitare a Francofoniei (AUF).

În tot acest timp, nu a fost preocupată doar de procesul schimbării la nivel de societate, ci și de schimbarea și reziliența la nivel de individ. După 20 ani de practică personală, a hotărât să se dedice în totalitate acestei pasiuni și s-a format ca trainer autorizat al programului de Reducere a Stresului prin Mindfulness (MBSR®) în cadrul cursurilor organizate de University of Massachusetts Medical School. Își completează acum certificarea pe lângă Brown University, care a preluat atribuțiile de la UMass.

În paralel, Valérie compune, cântă și susține concerte, o pasiune din copilărie reactivată și trăită astăzi ca o experiență de creativitate și auto-depășire.

Mindfulness_la_Adevarul_Live
Pot să vizionez Interviul apăsând AICI
%d blogeri au apreciat: