Testimoniale

„Atelierul Cap limpede m-a ajutat să integrez mai bine situațiile stresante în viața mea, fără a-mi propune să le transform în experiențe pozitive sau să le reduc… Valérie este un trainer excelent, care îmbină pregătirea științifică cu empatia și respectul pentru nevoile fiecărui cursant.”

Irina Ciocan-Stănescu
Managing Partner, Graffiti PR

„O reîntoarcere către sine prin focalizarea naturală către ‘aici și acum’ printr-o tehnica pusă la punct în una din mările universități ale lumii și aplicată de Valerie punct cu punct, într-o maniera personală, cu multă inteligentă, deschidere și umor.”

Carmen Mărcuș, Analist de politici economice, Reprezentanța Comisiei Europene în România

“Acest curs (MBSR®) mi-a schimbat viața și raportul fața de mine. Venisem cu gândul că mă va ajuta în meseria mea, în schimb, m-am întors spre mine, la cine sunt în afara scenei. Este primul curs pe care îl urmez și care este doar despre mine. Un cadou pe care l-am primit. Mulțumesc”

Ioana Florea, actriță, câștigătoare a numeroase premii naționale și internaționale. Premiul Gopo pentru cea mai bună actriță în 2016

“ Voiam sa trăiesc mai conștient și să acord fiecărui minut importanța pe care o merită tocmai grație unicității lui. Am început o frumoasă călătorie ghidata de un OM cald, înțelegător și înțelept , alături de persoane extraordinare. Am învățat că este ok să fii multi-tasking, dar că, din când în când, trebuie să te oprești și să pui lucrurile în ordine. Am învățat să îmi analizez trăirile, emoțiile și gândurile, de unde vin și unde se duc… Mă simt norocoasă că am avut șansa întâlnirii cu practicile de mindfulness! Îți mulțumesc, Valerie”

Anca Dragu, Analist economic, Comisia Europeană și fost Ministru al Finanțelor Publice, Guvernul României

“Valérie este un trainer bland dar ferm, mereu disponibil, foarte bun ascultător….Am simțit că trainerul este conectat la nevoile mele”

Cristina Tudor, Teatrolog, consultant artistic, Teatrul Odeon

%d blogeri au apreciat: