„Mindfulness Refresh”| Program online de susținerea practicii Mindfulness „LIVE a FULL LIVE!”

Formularul de înscriere se găsește în josul paginii, atât pentru programul MINDFULNESS REFRESH cât și pentru participarea la ZILELE LINIȘTII.

De ce un program de susținerea practicii Mindfulness?

Sunt trei ani de când am început să predau MBSR® în România și, de-a lungul timpului, cei care au trecut prin program mi-au spus că s-ar bucura să continue practica și într-un cadru organizat. Așadar vă propun un nou program pentru Alumni MBSR® / MBCT® / MBI.

Fie că există o dorință de aprofundare a practicii, fie că e nevoie de reactivarea motivației încercată în tumultul vieții de zi cu zi, programul „Mindfulness Refresh” este o oportunitate de a ne analiza, revizui și adânci practica împreună cu fundamentele ei.


Conţinutul Programului „Mindfulness Refresh”

Programul „Mindfulness Refresh” vă propune:

  • să practicăm din nou împreună diferitele tehnici formale de Mindfulness predate în cadrul programului MBSR®/MBCT®: scanare corporală, mișcări conștiente, meditație șezând sau în mers, etc.
  • să consolidăm deprinderea de a utiliza tehnicile Mindfulness în viața de zi cu zi
  • să aprofundăm conștientizarea celor 9 atitudini fundamentale ale practicii mindfulness prezentate în cartea „Full catastrophe living” de Jon Kabat-Zinn: mintea începătorului, absența judecății, acceptare, renunțare (letting go/letting be), încredere, răbdare, lipsa efortului/înverșunării (not striving), recunoștință, generozitate
  • să dezvoltăm și să cultivăm o atitudine de auto-compasiune
  • să aprofundăm principiile și aptitudinile de comunicare conștientă
  • să explorăm diverse tipuri de comportamente etice și morale ce stau la baza unei practicii sănătoase

LIVE A FULL LIFE – „Să ne trăim viața plenar” este tematica ediției 2021 a programului de MINDFULNESS REFRESH.

Programul Mindfulness REFRESH „LIVE A FULL LIFE” are ca scop de a ne ajuta să cultivăm o nouă perspectivă asupra modului cum ne trăim viața. O să explorăm cum atitudinea pe care o avem determină diferența dintre a fi pe pilot automat și a ne trăi plenar viața. O să reflectăm asupra felului cum funcționează mintea noastră și ce putem elabora pentru a ne trăi viata, așa cum vine către noi.

bamboo-damyang-sunshine-54601
Alumni MBSR®/MBCT®/MBI: REFRESH MINDFULNESS

Formatul Programului „Mindfulness Refresh”

  • 5 ședințe repartizate pe 3 luni cu o durată de două ore fiecare – ședințele sunt programate la 2-3 săptămâni

  • o zi de practică aprofundată în liniște (opțional dar foarte recomandat)

  • Minim 8 participanţi.

Cui se adresează?

Acest program este pentru Alumni MBSR®: persoanele care au urmat un ciclu MBSR® sau un program certificat de Mindfulness (de exemplu MBCT®, MSC) cu un trainer certificat/calificat de către o instituție recunoscută.

La înscriere, în cazul în care ați absolvit un alt program în afara de MBSR® oferit de mine, veți fi rugați să precizați acest lucru.


Cât durează? Când? Cât costă?

Următorul program se va desfășura la cerere.
Datele pentru cele 5 sesiuni vor fi anunțate.

Ziua de practică (online): data va fi anunțată

Tarif:
5 sesiuni+o zi de practică: 790 lei*
Doar cele 5 sesiuni:  600 lei
Doar ziua de practică: 250 lei
* Ofer o reducere de 5% suplementară pentru Alumni care au urmărit cursul MBSR® cu mine.

Menționez că există mai multe posibilități de a ne „întreține” abilitățile dobândite în cadrul unui program de Mindfulness, de a reactiva nivelul de motivație pentru practică și de a ne dezvolta starea de Mindfulness. De exemplu, putem în mod regulat să participăm:
–  la o zi de liniște (vedeți mai jos în formularul de înscriere);
– la un Silent Retreat ghidat de către un trainer certificat și cu experiență – de exemplu din curentul laic de Insight Meditation.


Cine este Trainerul?

spf_5685.jpg

Acest program este ghidat de către Valérie Ciolos-Villemin  cu posibilitatea unor scurte intervenții din partea unor traineri în curs de formare sau persoane care au o practică îndelungată și sunt interesate să se formeze în Mindfulness. Ca și cursant, veți putea astfel să experimentați lucrul cu alte voci și stiluri de predare.


Vreau să mă înscriu!

Înscrierea se face pe principiul „primul venit, primul servit”.  Locul la curs este efectiv rezervat doar din momentul efectuării plății. Vă rog să completați formularul de mai jos.

%d blogeri au apreciat: