Mindful week-end în natură | Măgura 1-3 aprilie 2022

La început de aprilie vă invit la un weekend de practică mindfulness și relaxare într-unul din cele mai frumoase locuri din România.

Împreună cu Daniela Pavlovici, vom facilita o serie de activități (extrase din programele de mindfulness științific MBSR și MBCT) menite să ofere ocazii de reconectare cu sine, cu sensul și bucuria vieții.

Vom fi găzduiți în Villa Hermani,  o pensiune confortabilă și cu o vedere excepțională către masivele Bucegi si Piatra Craiului.


Program

Vineri, 1 aprilie, Sosire, practică de seară, 20:30-21:30

Sâmbătă, 2 aprilie, 10:00-17:30 – Zi de practică Mindfulness în liniște

Duminică, 3 aprilie, 10:00-13:00 – Practică Mindfulness. Prânz. Plecare.


Cost

Tarif: 750 lei

Tarif Early bird până pe 7 martie: 680 lei

Cazarea și masa nu sunt incluse. Se achită separat la pensiune. Pachetele (cu 3 mese) sunt următoarele: 260 lei/zi/pers în camera dublă, 320 lei/zi/pers în camera single.


Cui ne adresăm?

Oricine este motivat să lucreze într-un mod profund cu sine este bine-venit alături de noi.

Evenimentul este pentru cei care doresc să dedice aceste zile pentru o practică în natură care să ne susțină în depășirea situațiilor dificile și să ne ajute să ne trăim viața deplin și cu mai multă bucurie.


Ce ne dorim să obțineți alături de noi?

  • Experiența prezenței cu sine, cu ceilalți, cu natura
  • Motivația de a trăi viața practicând Mindfulness
  • Prietenii noi cu oameni dornici de auto-cunoaștere

Despre traineri

Valérie Cioloș-Villemin

Valérie  este coach și trainer autorizat al programului de Reducere Stresului prin Mindfulness (MBSR®), fiind certificată de către Center for Mindfulness de la University of Massachusetts Medical School, instituția unde a fost fondată această metodă recunoscută în toată lumea şi folosită cu succes în medicină, educație sau în mediul de business.

Cu o triplă formare universitară în științele naturii, dezvoltare socio-economică și științe economice, și cu un doctorat în economie despre restructurarea economiilor în tranziție, Valérie a lucrat întâi ca cercetător și, mai apoi, ca practician în evoluția sistemelor şi adaptarea actorilor economici la un mediu de afaceri în schimbare.

În tot acest timp, nu a fost preocupată doar de procesul schimbării la nivel de societate, ci și de schimbarea și reziliența la nivel de individ. După 15 ani de practică personală, a hotărât să se dedice în totalitate acestei pasiuni și s-a format ca trainer autorizat al programului de Reducere a Stresului prin Mindfulness (MBSR®) în cadrul cursurilor organizate de University of Massachusetts Medical School. Certificarea la această instituție presupune  o actualizare anuală a competențelor de trainer prin participare la cursuri autorizate.  

Valérie folosește în mod curent tehnicile pe care le predă și în viața personală, atât din considerente de igienă mentală, cât și din datoria pe care o are ca trainer față de participanții la atelierele ei.

Daniela Pavlovici

Daniela este coach (Associate Certified Coach – International Coach Federation), facilitatortrainer și consultant. În prezent lucrează cu persoane fizice, cu antreprenori și cu manageri din companii multinaționale în proiecte de managementul echipelor, branding (personal și organizațional), dezvoltare și transformare organizațională. 

S-a format în solution focused coaching și folosește această abordare în tot ceea ce face. Ca facilitator, lucrează cu o varietate de metode interactive în special cele din u.lab și Art of Hosting, cum ar fi Coaching Circles, World Cafe, Pro-Action Cafe, Knowledge Cafe. De asemenea, a facilitat sesiuni în formatul Design Thinking. Ca trainer este implicată în special în programe de dezvoltarea abilitățior de coaching și formare de formatori. A participat la Programul de Reducere a Stresului prin Mindfulness (MBSR) în primăvara anului 2018 și de-atunci practică tehnicile mindfulness constant și le include în modul în care lucrează.

Înainte de a-și fonda propria companie în 2017, a lucrat peste 18 ani în comunicare, marketing, consultanță și training, în companii multinaționale, organizații internaționale și non-guvernamentale din România și din străinătate, printre care PwC (unde a lucrat peste 8 ani iar în ultimii 3 dintre aceștia a condus echipa de Marketing, Comunicare și Business Devlopment pentru România și Europa de Sud-Est), Programul Națiunilor Unite pentru Dezvoltare și Crucea Roșie. În aceste contexte a livrat training în domeniul dezvoltarii de abilități manageriale și marketing de servicii profesionale.

Pe plan personal, Daniela crede cu tărie în importanța libertății și a valorificării tuturor oportunităților pe care ni le oferă viața. Aceste convingeri o ghidează în crea spațiu pentru clienți pentru a se concentra pe ceea ce vor cu adevărat de la viețile lor, pentru a trăi plenar, cu prezență și compasiune față de sine și ceilalți.

Cum vă puteți înscrie

Numărul de locuri este limitat la 15.

Înscrierea se face prin completarea formularului de înregistrare și achitarea costului de participare.

Pentru informații suplimentare puteți folosi formularul de contact din site sau puteți suna la: +40722 613 210 (Ioana Rafiroiu).


Formular de înregistrare

Vreau să mă înscriu la Retreat din Magura 1-3 aprilie 2022

%d blogeri au apreciat: