Mindfulness@Work

Mindfulness în firma dumneavoastră!

Un training Mindfulness numai pentru firma dumneavoastră, la sediul acesteia sau în oraș (max. 15 persoane), pentru o atmosferă mai cosy și concentrată pe temele trainingului.

Alăturați-vă comunității firmelor secolului XXI, care includ Mindfulness în business-ul lor (Google, Intell, AOL…)!!!

Citat Huttington

Vă propun programele următoare:


Un program certificat, științific validat, și cu rezultate remarcabile într-un timp scurt

MBSR® în CORPORATE (8 săptămâni, 30 ore – max 15 persoane)


Pentru cei prea ocupați să poată participa la un program de grup sau pentru cei care doresc un program customizat, vă propun o variantă individuală de coaching|Mindfulness|Mentorat

Sesiuni One2One cu Valerie sau DANIELA


Un program pentru a descoperi și gusta lumea Mindfulness

Atelier CAP LIMPEDE-Start Mindfulness (o zi jumătate, 12 ore)


Un program care permite schimbări profunde de-a lungul unui an

Programul MINDFUL LEADER (72 ore – un training la fiecare 2 luni)


Soluții adaptate la provocările sistemice în organizații

Prestații „A la carte”


FACILITARE de eveniment (Mindful Facilitating)


Un „Mindfulness expresso”?

Dacă sunteți la început cu Mindfulness și nu știți dacă colegii dvs sunt interesați de o asemenea abordare, vă putem oferi o prezentare la sediul firmei (în București, sau Cluj)


Pentru o prezentare detaliată a formulelor „Mindfulness@Work”, mă puteți contacta aici


TESTIMONIALE

„Atelierul Cap limpede m-a ajutat să integrez mai bine situațiile stresante în viața mea, fără a-mi propune să le transform în experiențe pozitive sau să le reduc… Valérie este un trainer excelent, care îmbină pregătirea științifică cu empatia și respectul pentru nevoile fiecărui cursant.”

Irina Ciocan-Stănescu
Managing Partner, Graffiti PR

„O reîntoarcere către sine prin focalizarea naturală către ‘aici și acum’ printr-o tehnica pusă la punct în una din mările universități ale lumii și aplicată de Valerie punct cu punct, într-o maniera personală, cu multă inteligentă, deschidere și umor.”

Carmen Mărcuș, Analist de politici economice, Reprezentanța Comisiei Europene în România

“Acest curs (MBSR®) mi-a schimbat viața și raportul fața de mine. Venisem cu gândul că mă va ajuta în meseria mea, în schimb, m-am întors spre mine, la cine sunt în afara scenei. Este primul curs pe care îl urmez și care este doar despre mine. Un cadou pe care l-am primit. Mulțumesc”

Ioana Florea, actriță, câștigătoare a numeroase premii naționale și internaționale. Premiul Gopo pentru cea mai bună actriță în 2016

“ Voiam sa trăiesc mai conștient și să acord fiecărui minut importanța pe care o merită tocmai grație unicității lui. Am început o frumoasă călătorie ghidata de un OM cald, înțelegător și înțelept , alături de persoane extraordinare. Am învățat că este ok să fii multi-tasking, dar că, din când în când, trebuie să te oprești și să pui lucrurile în ordine. Am învățat să îmi analizez trăirile, emoțiile și gândurile, de unde vin și unde se duc… Mă simt norocoasă că am avut șansa întâlnirii cu practicile de mindfulness! Îți mulțumesc, Valerie”

Anca Dragu, Analist economic, Comisia Europeană și fost Ministru al Finanțelor Publice, Guvernul României

“Valérie este un trainer bland dar ferm, mereu disponibil, foarte bun ascultător….Am simțit că trainerul este conectat la nevoile mele”

Cristina Tudor, Teatrolog, consultant artistic, Teatrul Odeon

%d blogeri au apreciat: